Aquest cap de setmana es va dur a terme el FullTrukats, el projecte de les Trucs2. Va ser un plaer dur a terme el projecte amb totes vosaltres i agraïm molt la participació de tots els agrupaments implicats i agraïm també l’ajuda i suport del nostre agrupament, tanmateix donem les gràcies a Minyons Escoltes i Guies i Demarcació de Girona per ajudar-nos a fer-ho possible!

Necessitem dir que estem molt contentes de com va sorgir tot i podem dir que tot esforç val la pena. Ha estat un cap de setmana molt intens, ple d’experiències i emocions, on cada una de les assistents va poder créixer com a persona, formar-se, conèixer i intercanviar idees i maneres de fer amb altres assistents. Agraïm molt la participació de tots els agrupaments implicats i de totes aquelles que han complert amb el seu compromís. Ha estat un plaer que ens ajudéssiu a poder dur a terme el nostre projecte amb la mateixa il·lusió que nosaltres vam tenir quan el vam organitzar.

Esperem de tot cor que hagi sigut una experiència per a totes les assistents i que ho hagiu disfrutat tant com nosaltres!